Jasper Hormann

Ondernemer
Mijn expertise

Inmiddels is bij verschillende spelers in de markt doorgedrongen dat de tijd van pilots en showcases voorbij is. Enerzijds omdat de noodzaak groot en de urgentie hoog is. Anderzijds omdat de voordelen voor bewoners het steeds vaker een ‘no brainer’ maken om te verduurzamen.


De uitdaging is echter: Hoe realiseren we die opschaling en maken we impact, met behoud van vertrouwen en medewerking van alle stakeholders?


De bedrijven en organisaties die voor dat vraagstuk staan, help ik graag met mijn ervaring en passie. Sinds 2004 heb ik aan ‘all electric’ projecten en bedrijven gewerkt in 6 landen (NL, USA, ENG, DUI, FRA, ITA) en dat in verscheidene MT- en directierollen.


In die periode heb ik geleerd wat werkt. En helaas ook ervaren wat het is om een project te leiden dat níet slaagt. Hoe vervelend dat soms ook is, mijn passie om te blijven werken aan de woning van de toekomst is er niet minder om geworden. Integendeel.


Na ruim 18 jaar ervaring bij diverse werkgevers in de energiesector, ga ik als interim (project)manager verder. Dit vanuit de ambitie om aan meer projecten en initiatieven bij te kunnen dragen.